Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ανδρέας Παντελίδης: Εγκληματική η προηγούμενη διοίκηση. Κίνδυνος μη λειτουργίας του χιονοδρομικού Σελίου φέτος...

Για κακοδιαχείριση από την προηγούμενη διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου (μίλησε για ‘εγκληματική θητεία’, αλλά και στοιχεία για επίσκεψη περίπου 25.000 στο χιονοδρομικό την περσινή περίοδο έκανε λόγο, μεταξύ των άλλων, ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελίδης, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Ελιά.
Ο κ. Παντελίδης, παρουσιάζοντας αποδείξεις και ντοκουμέντα, σημείωσε ότι ο απολογισμός της προηγούμενης διοίκησης ήταν γραμμένος σε μια κόλα χαρτί Α4, με τα έσοδα και τα έξοδα στο… περίπου! Για όλα αυτά, τόνισε ότι έχει καταθέσει όλα τα στοιχεία στον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης, στη ΓΓΑ και σε κάθε αρμόδιο για την παραπέρα διερεύνηση και απόδοση ευθυνών.
Ο πρόεδρος του χιονοδρομικού εστίασε στην τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε από τη δική του διοίκηση ώστε να καταστεί δυνατή η λειτουργία του Κέντρου κατά την περσινή περίοδο, κάτι που ήταν επακόλουθο της αδιαφορίας και των εκκρεμοτήτων προηγούμενων διαχειριστικών περιόδων, οπότε και δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα για την περαιτέρω λειτουργία. Έκρουσε μάλιστα τον κώδωνα του κινδύνου μη λειτουργίας του χιονοδρομικού την προσεχή χειμερινή περίοδο, για πρώτη φορά από τη δημιουργία του.
Παρόντες στη συνέντευξη τύπου ήταν και τρία μέλη του δ.σ. του χιονοδρομικού, οι κύριοι Χρήστος Καψάλης, Θωμάς Τούσας και Σταύρος Τσέλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: