Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

SELI SNOWCARD...

Η ΣΕΛΙ SNOWCARD είναι μια "έξυπνη" κάρτα τελευταίας τεχνολογίας, η οποία σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων όσων τους αρέσει το βουνό, το χιόνι, το σκι και όχι μόνο, κερδίζοντας πολλά προνόμια και παροχές, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Όλα τα εισιτήρια του ΕΧΚ Σελίου «φορτώνονται» στην επαναχρησιμοποιούμενη κάρτα ΣΕΛΙ SNOWCARD.
Στην ίδια κάρτα «φορτώνεις» τα εισιτήρια σου όλο το χρόνο!

Αγοράστε το εισιτήριο της επόμενης μέρας σήμερα! Με τη νέα Κάρτα μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να «φορτώσετε» εισιτήριο επόμενης μέρας και να αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία!

Κρατήστε την SELI SNOWCARD!

Μπείτε τώρα στο www.snowcard.gr συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής και γίνετε μέλη στο SNOWCARD CLUB. Με χρήση της SELI SNOWCARD κερδίζετε bonus από τις συνεργαζόμενες με το ΕΧΚΣ επιχειρήσεις. Μέρος του ποσού κάθε συναλλαγής επιστρέφεται ως παροχή στα μέλη του CLUB και μπορεί να εξαργυρωθεί στο ΕΧΚΣ ή σε οποιαδήποτε άλλη συνεργαζόμενη επιχείρηση.
Το ΕΧΚΣ ανακοινώνει ότι η παροχή του στα μέλη του Club ανέρχεται σε 15% σε όλες τις αγορές εισιτηρίων που θα πραγματοποιήσουν, από την πρώτη, κιόλας, μέρα λειτουργίας του.

Με την επίδειξη της κάρτας SNOWCARD, μέρος του ποσού κάθε συναλλαγής επιστρέφεται ως παροχή στα μέλη του CLUB και μπορεί να εξαργυρωθεί στο ΕΧΚΣ ή σε οποιαδήποτε άλλη συνεργαζόμενη επιχείρηση.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε την SNOWCARD, τόσο περισσότερα κερδίζετε.
  Κάθε κάρτα είναι ατομική. Έχει ξεχωριστό σειριακό αριθμό. Για την ασφαλή χρήση της, την προστασία των συναλλαγών και τον έλεγχο της από το προσωπικό του ΕΧΚΣ, θα πρέπει να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία γέννησης και τηλέφωνο επικοινωνίας του κατόχου κατά την έκδοση της κάρτας.

Οι κάρτες επιδεικνύονται οποιαδήποτε στιγμή ζητηθεί από τους ελεγκτές. Κατά τον έλεγχο, ενδέχεται να ζητηθεί η ταυτοποίηση του κατόχου με επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Κάθε κάρτα δεν πρέπει να διπλώνεται και θα πρέπει να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Εφόσον βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μπορεί να επιστραφεί στο ΕΧΚΣ με επιστροφή της αρχικής εγγύησης.

Σε περίπτωση απώλειας μιας κάρτας, θα πρέπει άμεσα να ειδοποιήσετε το προσωπικό του κέντρου. Με την ταυτότητά σας ή άλλο δημόσιο έγγραφο επανεκδίδεται νέα κάρτα με το εισιτήριο που δικαιούται ο κάτοχός της, χωρίς άλλη χρέωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: