Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ. 16o Rally Φίλιππος 24-25 Απριλίου 2010

«Η Λέσχη Βέροιας βρίσκεται σε εγρήγορση για την διεξαγωγή του Ράλλυ Φίλιππος που φέτος μετράει στο Πανελλήνιο Κύπελλο ασφάλτου καθώς επίσης και στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων. Είναι ο πρώτος ασφάλτινος αγώνας για το 2010, μετά την μετάθεση ημερομηνίας του 35ου ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ (τελικά θα γίνει 17-18 ΙΟΥΛΙΟΥ).

Όμως όπως όλοι γνωρίζουμε η κρίση έχει επηρεάσει για τα καλά του Ελληνικούς αγώνες, έτσι φέτος αλλάζει ο σχεδιασμός του Ράλλυ Φίλιππος το οποίο θα έχει δύο (2) ειδικές αντί τρεις (3), με συνολικό μήκος 200 χλμ. και μήκος ειδικών 76 χλμ. Το Σάββατο 24 Απριλίου, 1n μέρα του Ράλλυ, τα αυτοκίνητα θα πραγματοποιήσουν τον τεχνικό έλεγχο επί της οδού Ελιάς (όχι επί της Ανοίξεως) η οποία θα κλείσει μετά τις 13:00 ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελιάς η πανηγυρική τελετή έναρξης. Την τελετή έναρξης θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Sportorama.gr.

Την Κυριακή στις 10:00 θα γίνει η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου. Ο τερματισμός έχει υπολογιστεί στις 15:47 το μεσημέρι ενώ οι απονομές των κυπέλλων θα γίνουν στην πλατεία της Ελιάς στις 17:15.»

Όσο αφορά την βοήθεια της πολιτείας τόσο ο Δήμος Βέροιας όσο και η Νομαρχία είναι κοντά μας και μας βοηθούν σε κάθε κίνηση μας. Η Νομαρχία μπορεί να είναι συνδιοργανωτής του Ράλλυ Φίλιππος. Μεγάλη βοήθεια επίσης μας προσφέρουν και οι λέσχες της Νάουσας, της Κοζάνης, Πτολεμαϊδας, Θεσσαλονίκης.

Aυτοκινητάμαξα Αθήνα - Βέροια

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας σε συνεργασία με την ιστοσελίδα zougla.gr θα μισθώσει αυτοκινητάμαξα για την μεταφορά αγωνιστικών αυτοκινήτων για την συμμετοχή τους στο 16ο ΡΑΛΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ από Αθήνα - Βέροια και αντίστροφα επίσης προσφέρει δωρεάν διαμονή για τα πληρώματα το Σάββατο το βράδυ.

Την Κυριακή 18/04/2010 ήταν η τελευταία μέρα δήλωσης συμμετοχών και τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν θα είναι 38 οι οποίοι θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους πολλούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που αναμένονται στην πόλη της Βέροιας.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Λέσχης Βέροιας Βασίλης Μπιλαδέρης τόνισε ότι :
«είμαστε ικανοποιημένοι με τον αριθμό συμμετοχών αλλά για άλλη μια φορά, φίλοι οδηγοί, μεγάλα ονόματα του χώρου, από λέσχες από το Βόλο και κάτω λάμπουν δια της απουσίας τους παρά τις προσπάθειες που έκανε η ΛΑΒ σε παροχές κλπ. Ελπίζουμε οι θεατές να γεμίσουν τις ειδικές και βέβαια ο καιρός να βοηθήσει ώστε να γίνει ένας καλός αγώνας. Όσο αφορά για τα μέτρα ασφάλειας έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα, μετά και το πρόσφατο ατύχημα με το άτυχο παιδάκι και όλοι οι εμπλεκόμενοι του αγώνα θα ενημερώνουν σωστά το κόσμο για την ασφάλεια τους».

http://www.lav.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: