Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Γερμανοί τζάμπα μάγκες...

Ο Βουνίσιος...

Οι Γερμανοί εταίροι μας κατά καιρούς λεηλασεί την ελληνική Οικονομία όπως συνέβη και κατά την ναζιστική κατοχή για την οποίαν μας οφείλουνε ακόμη τις περιβόητες πολεμικές επαζημιωσεις.


Την παραμονή της εισδοχής μας στην ευρωζώνη η ισοτιμία της δραχμής προς το μάρκο ήταν 174=1, αλλά η ισοτιμία δαχμης=ευρώ ορίσθηκε σε 375=1 που σημαίνει ότι η αγοραστική αξία του μάρκου, στην Ελλάδα, τριπλασιάσθηκε.


Ο Γερμανός φορολογούμενος αγόραζε ένα κιλό λάδι με ένα μάρκο την επομένη με το ίδιο μάρκο , που είχε βαφτίσει ευρώ, αγόραζε τρία κιλά λάδι περίπου.
Το γερμανικό κεφάλαιο έχει εξαγοράσει το 38% της παραγωγικής βάσης της Ελλάδας, χωρίς να υπολογίσουμε την γιγαντιαία εξαγορά του ΟΤΕ από την D.T. ενώ υφιστάμεθα διάφορους εκβιασμούς 'όπως ν΄ αγοράσουμε τα υποβρύχια και τα ελικόπτερα σας.


Φτάνει πια... κρατάει χρόνια αυτή η ιστορία...
 
πρωτοχρονιάτικο διάγγελμά του (1989) ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πει μεταξύ άλλων:

«Όπως ξέρετε, η Ελλάδα ζει εδώ και μερικούς μήνες στον αστερισμό μιας νοσηρής σκανδαλολογίας, σκανδαλοθηρίας και σκανδαλοκατασκευής.Αν ήθελα να κάνω ένα λογοπαίγνιο θα έλεγα ότι πραγματικά σκανδαλίζεται κανείς βλέποντας τους τίτλους πολλών, δυστυχώς, εφημερίδων…»




 ΓΙΩΡΓΟ...
Λοιπόν τέρμα τα παρακάλια στην Ευρώπη,
τέρμα η πιστοληπτική υποβάθμιση,
τέρμα τα δυσθεώρητα spreads,
τέρμα ο διεθνής εξευτελισμός,
τέρμα το @#%^δάχτυλο των Γερμαναράδων.

Παρακαλάνε για να μας σώσουν γιατί θα τους πάρει η @0!τσα σβάρνα όλους !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: