Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΡΟΦΗΜΑΤΟΣ ΒΟΤΑΝΩΝ...

ΑΦΕΨΗΜΑ: Για κάθε φλιτζάνι ρίχνουμε 1 κουτ. βότανο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 10-15 λεπτά. Σουρώνουμε και το πίνουμε σκέτο ή με μέλι ή με κάποιο βιολογικό γλυκαντικό
ΕΓΧΥΜΑ: Σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό ρίχνουμε 1 κουτ. βότανο και το σκεπάζουμε για 10-15 λεπτά. Σουρώνουμε και το πίνουμε σκέτο ή με μέλι ή με κάποιο βιολογικό γλυκαντικό
ΕΜΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΑ: Για κάθε φλιτζάνι, χρησιμοποιούμε 1 φακελάκι. Προσθέτουμε ζεστό νερό (όχι καυτό) και το αφήνουμε σκεπασμένο για 3-5 λεπτά. Πίνουμε σκέτο, ή με μέλι, ή με λεμόνι, ή με κάποιο γλυκαντικό βιολογικής προέλευσης
ΦΙΛΤΡΟΥ: Βάζουμε φίλτρο στην καφετιέρα και τοποθετούμε 1 κουτ. βότανο για κάθε κούπα ροφήματος και φυσικά ανάλογο νερό
ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ: Για κάθε φλιτζάνι βάζουμε 2 κουτ. στιγμιαίο βότανο και προσθέτουμε νερό ζεστό ή κρύο

Δεν υπάρχουν σχόλια: