ΑΦΕΨΗΜΑ: Για κάθε φλιτζάνι ρίχνουμε 1
κουτ. βότανο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 10-15 λεπτά. Σουρώνουμε και
το πίνουμε σκέτο ή με μέλι ή με κάποιο βιολογικό γλυκαντικό
ΕΓΧΥΜΑ: Σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό
ρίχνουμε 1 κουτ. βότανο και το σκεπάζουμε για 10-15 λεπτά. Σουρώνουμε και το
πίνουμε σκέτο ή με μέλι ή με κάποιο βιολογικό γλυκαντικό
ΕΜΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΑ:
Για κάθε φλιτζάνι,
χρησιμοποιούμε 1 φακελάκι. Προσθέτουμε ζεστό νερό (όχι καυτό) και το αφήνουμε
σκεπασμένο για 3-5 λεπτά. Πίνουμε σκέτο, ή με μέλι, ή με λεμόνι, ή με κάποιο
γλυκαντικό βιολογικής προέλευσης
ΦΙΛΤΡΟΥ: Βάζουμε φίλτρο στην καφετιέρα και
τοποθετούμε 1 κουτ. βότανο για κάθε κούπα ροφήματος και φυσικά ανάλογο νερό
ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ:
Για κάθε φλιτζάνι βάζουμε 2
κουτ. στιγμιαίο βότανο και προσθέτουμε νερό ζεστό ή κρύο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου