Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Ευχαριστούμε τους “ξεσηλόγιαστους ” Σελίου και τους Χορηγούς...

Νομίζω πως οφείλουμε όλοι εμείς που βρεθήκαμε αυτές τις γιορτινές ήμερες στο Σελι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ''ξεσηλόγιστους ” Σελίου και τους Χορηγούς για την όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα που μας πρόσφεραν...
{ Τσίπουρο, κρασί και η “φουφού” να παίρνει φωτιά. Τα κρεατικά, τα λουκάνικα, δεν σταμάτησαν να σερβίρονται στο κόσμο. Κράτησε πολύ, σκοτείνιασε και οι ετοιμασίες για την αλλαγή του χρόνου στο ζενίθ. Το κρασί άρχισε να ζεσταίνεται, η μηχανή με τη γρανίτα και αυτή στη θέση της, τα πυροτεχνήματα, οι “ξεσηλόγιστοι ” όλοι στις θέσεις τους. Κατά τις 10 άναψε η μεγάλη φωτιά, η νύχτα έγινε μέρα, σιγά σιγά γέμισε η πλατεία, με κόσμο, με Αι Βασίλη, με μουσική με χορό…. 12 η ώρα, 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1… καλώς μας ήρθες 2010.
Κάπως έτσι κύλησε η τελευταία μέρα του χρόνου στο Σέλι…http://veroia-seli.blogspot.com/ }
ΧΟΡΗΓΟΙ:

Στέργιος Καραφόλας και τον Τάκη Κόγια για τα αρτοσκευάσματα, Χρήστο Μπίκα Sabi, και τον Ταραμονλή για το “σάκο” του Αι Βασίλη, τα μαγαζιά του χωριού, τον Καραφόλα το Γιάννη, τον Καραφούσια Γιώργο, τον Ιωαννίδη Τάκη, τον Μπένα Αντώνη, τον Μπαρμπαρούση Γιώργο. Ακόμη για τα ξύλα της φωτιάς τον Κόγια Νίκο, την επιχείρηση Παπαδόπουλος – Παγούρας, αλλά και τον Συνεταιρισμό μας. Το ξενοδοχείο casa Πιτούλια για την παραχώρηση της μουσικής, τον Γιάννη Καπράρα για τον ήχο και τέλος τον Μαυρίδη Αλέξη για τις γρανίτες του.
Υ.Γ:
''ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΣΗΛΟΓΙΣΤΟΙ
ΑΦΗΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΑΡΕΕΣ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ...''

Ο Βουνίσιος ρωτάει...?

Ο Τουριστικός Όμιλος Σέλιου και Ο Σύλλογος Βλάχων ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?

Το Σέλι δεν είναι μόνο 15Αύγουστος και ο κόσμος το δείχνει έμπρακτα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: