Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Η ''ΕΓΕΡΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ'' ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ VS ΚΑΝΕΛΛΗ + ΔΟΥΡΟΥ...

Η ''ΕΓΕΡΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ'' καταδικάζει την σφαλιάρα του Κασιδιάρη, προς την Κανέλλη... Ως πράξει ωμής βίας και βαρβαροτητας κατι που δεν αρμοζει στο DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

Επίσης καταδικάζουμε κάθε μορφή ΒΙΑΣ από όπου κι αν προεχετε αυτή. 
 Εδώ όμως υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ... 

 Με μεγάλη μας λύπη, δεν είδαμε.... καμία ανακοίνωση όλο αυτό το καιρό,
 και σήμερα συγκεκριμένα για τους δύο ακόμη συνανθρώπους - ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ μας που αυτοκτόνησαν, μη μπορώντας να αντέξουν την οικονομική εξαθλίωση και βια που ασκείτε από διαφόρους πολιτικάντηδες που υπονομεύουν το μέλλον ενός ΛΑΟΥ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ και δηλητηριάζουν καθημερινά να τις ψυχές μας. 
 Δεν είδαμε απο κανένα κόμμα, ανακοίνωση για τις δεκάδες ληστείες, τους βιασμούς, τους τραυματισμούς, την ανασφάλεια και τον φόβο που βιώνει καθημερινά ο Ελληνικός λαός. 
 Δεν είδαμε απο κανένα κόμμα και κανενα καναλι δεν τόλμησε να παίξει... Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, οταν (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα») με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο και όταν ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα εγκλήματα των ΚΚΕδων και της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι καημένοι οι Μενσεβίκοι, οι οποίοι σφιαγιάστικαν από το ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ καθεστώς η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει:
 «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.. Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει και κανένα κόμμα δεν καταδίκασε αυτή τη μορφή ΒΙΑΣ αυτά τα απειλητικά λόγια της ''συντρόφισσας...'' 


 Οι μερες που βιωνουμε ειναι Ημέρες γενοκτονίας Ενος Λαου - Ενος Κράτους - Ενος Εθνους...
 ΗΜΕΡΕΣ ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! 
Καλούμε όλους τους ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ/ΔΕΣ σε κατάσταση επιφυλακής... 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Δεν υπάρχουν σχόλια: