Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ Ο.Υ.Κ !!!

Η δίκη των ανδρών της ΟΥΚ αναβλήθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου, παρατείνοντας έτσι την ταλαιπωρία των στελεχών της επίλεκτης μονάδας, η οποία κάθε μέρα δίνει την ψυχή της για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας, αλλά και την προστασία της ανθρώπινης ζωής στις ελληνικές θάλασσες.
Στη διαδικασία, εμφανίστηκε o δικηγόρος από τη Χαλκίδα Θ. Τ., με αίτημα παράστασης πολιτικής αγωγής, εξ ονόματος του Π.Β., του «Ουράνιου Τόξου», αλλά και των Ντ.Β. υπηκόου Σκοπίων και Μ. Τσ. Αλβανίδας υπηκόου (στελέχη του Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του Ελσίνκι).
Το αίτημα για τον πρώτο απορρίφθηκε, για τους δύο άλλους, το αίτημα έγινε δεκτό. Έτσι, ένας Σκοπιανός και μία Αλβανίδα, ενάγουν Έλληνες στρατιωτικούς στην Ελλάδα (!).
Οι συνήγοροι υπεράσπισης αντέδρασαν στις αποφάσεις της έδρας, λέγοντας ότι η μισή μονάδα των επιλέκτων είναι κατηγορούμενη, κάνοντας λόγο για ένστολους που είναι stand by για να σκοτωθούν. Έξω από το δικαστήριο, είχαν συγκεντρωθεί πολλοί πολίτες, οι οποίοι υποδέχθηκαν με επευφημίες τους ΟΥΚάδες, φωνάζοντας συνεχώς πατριωτικά συνθήματα και ανεμίζοντας ελληνικές σημαίες. (elora). http://www.liako.gr/ 

Ο Βουνίσιος αφειερώνει
σε ολους τους προστάτες των
ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενα ονομα
καντε κλικ Μαρίνος Ζαπάτης
Που ήσασταν τότε;;;

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ΄ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: