Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοίνωση του Χιονοδρομικού Σελίου για τα τροχόσπιτα


Από την διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ανακοινώθηκαν τα παρακάτω εν όψει της νέας χειμερινής σεζόν: «Η προσωρινή στάση των αφικνούμενων τροχοσπίτων για την περίοδο 2009-2010 στις εγκαταστάσεις του Ε.Χ.Κ. Σελίου θα διέπεται από τις παρακάτω προϋποθέσεις:
  1. Κατά την αποκλειστική περίοδο από την 28η Σεπτεμβρίου μέχρι την 9η Οκτωβρίου θα δικαιούνται οι παλαιότεροι φίλοι επισκέπτες (5ετίας και άνω) να δηλώσουν προτίμηση θέσεως τηλεφωνικώς. Η τηλεφωνική κατοχύρωση θα σημαίνει αυτόματη κατοχύρωση για άφιξη μέχρι και την 13η Νοεμβρίου 2009. Μετά την ημερομηνία αυτή η κατοχύρωση δεν θα ισχύει. Οι σχετικές αναφορές θα καταγράφονται στον ηλεκτρονικό χάρτη των τροχοσπίτων που σε ελεύθερη πρόσβαση τηρείται στην ιστοσελίδα μας.
  2. Αφίξεις τροχοσπίτων ελεύθερες ή έπειτα από προτίμηση επιτρέπονται από την Δευτέρα 12η Οκτωβρίου 2009, αποκλειστικά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των δημοσίων υπηρεσιών.
  3. Γίνεται ρητή μνεία πως τα ετήσια κοινόχρηστα θα καταβάλλονται ανυπερθέτως στην άφιξη του τροχόσπιτου, άλλως δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.
  4. Κατά την άφιξη θα υπογράφεται πρωτόκολλο εισόδου και αποδοχής όρων προσωρινής παραμονής. Σε κάθε περίπτωση γνωστοποιείται εκ προοιμίου πως καμία υπηρεσία φύλαξης δεν παρέχεται από το Ε.Χ.Κ.Σ. και η προσωρινή στάση του τροχόσπιτου στους υποδειχθησόμενους χώρους θα γίνεται με προσωπική ευθύνη των ιδιοκτητών ως προς την ασφάλεια της περιουσίας τους.
  5. Ως προς το οικονομικό ύψος των κοινοχρήστων ισχύουν ακριβώς τα ίδια με την προηγούμενη χρονιά, δίχως την παραμικρή αύξηση, και με τα ίδια χορηγούμενα προνόμια : Μία (1) ετήσια κάρτα δωρεάν διαδρομών ανά τροχόσπιτο, δύο (2) εκπτωτικές ετήσιες κάρτες ενηλίκων ανά τροχόσπιτο ως οιονεί κατοίκων Σελίου, και έως τέσσερις (4) κάρτες ανηλίκων ανά τροχόσπιτο δωρεάν ως οιονεί ανηλίκων Σελίου.
Κάθε χρονιά οι πρώτοι μας επισκέπτες και από τους θερμότερους συνεργάτες είναι οι φίλοι “τροχοσπιτάδες” που και φέτος τους περιμένουμε με φιλόξενη διάθεση. Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους αφού εθιμικά πλέον με την “δική τους ανακοίνωση” εκκινά ουσιαστικά η χειμερινή μας περίοδος, ελπίζουμε με πολλά χιόνια και θερμές φιλίες. Τηλέφωνο πληροφοριών : 2331026237 και www.seli-ski.gr»

Δεν υπάρχουν σχόλια: