Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

«ΣΕΛΙΩΤΙΚΑ 2012» Πραγματοποιήθηκε η πεζοπορία ΣΕΛΙ, Μπάρα και Πάτωμα.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιουλίου με πολλή μεγάλη επιτυχία η πεζοπορία που είχε προγραμματίσει ο Τουριστικός Ομιλος Σελίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΣΕΛΙΩΤΙΚΑ 2012» στα τοπωνύμια, Παλιό Ξενοδοχείο ΣΕΛΙ, Μπάρα και Πάτωμα.

Με μπροστάρη τον πρόεδρο του ΤΟΣ Στέργιο Κύρτσιο, τη Γραμματέα Νικολέτα Μάρτου (οικογενειακώς) και με οδηγό το εξαίρετο περιηγητή Λεωνίδα Μητρούλα απόλαυσαν το τοπίο με τη φανταστική θέα περπατώντας και απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές του δάσους.

Στην επιστροφή γευμάτισαν στο Εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου, γεύτηκαν τις γαστρονομικές λιχουδιές του Γιάννη και της Ευης Χονδροματίδη, τα εδέσματα του Συλλόγου και πολύ τσίπουρο.

Κατόπιν επιθυμίας όλων των συμμετεχόντων και ιδιαίτερα των Αντώνη Κόζα, Γιώργο Μπιλέκα, Σοφία Μητρούλα, Αντώνη Μπέκα, Γιώργο Ζήση το Δ.Σ. του ΤΟΣ αποφάσισε εκτός των λοιπών εκδηλώσεων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα την πραγματοποίηση νέας πεζοπορίας στην περιοχή «ΝΙΣΙΑ» Νάουσας την Παρασκευή 3 Αυγούστου στις 6.30 το απόγευμα και καλεί τους φίλους και τα μέλη του Τ.Ο.Σ. να απολαύσουν τις ομορφιές της φύσης.
Το Δ.Σ. του Τ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: